Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Conlitmas Export Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Masini pentru turnatorii GKL 350-GKL 2300
Brand
Masa piesei turnata 5,2...45 kg
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Brevete internationale utilizate la masinile de turnare sub presiune:

Producator: Maicopresse S.p.A, Italia:
• Mecanism extern cu parghii cotite
• Compensator cu azot pentru autoreglare
• Versiunea Е - economica – reducerea consumului de energie

1. Masinile pentru turnatorii de model  GKL sunt caracterizate printr-un sistem inovator brevetat al mecanismului cu parghii cotite, care permite atingerea de curse ale placii mobile mult mai mari decat cele de la masinile obisnuite, chiar pastrand o rigiditate mecanica ridicata.

O geometrie speciala a sistemului permite de asemenea viteze de fixare-deschidere mai mari decat cele de la masinile obisnuite; in timpul deschiderii sistemul face ca tijele de conectare sa se incline in afara, astfel incat capul de cruce se intoarce la placa de reactiune, obtinandu-se astfel curse mai lungi.

2. Asigurarea formei este o faza de incetinire din timpul fixarii, potrivita pentru inserarea de suporturi mecanice pe forma: acest dispozitiv permite franarea si plasarea fina a formelor la sfarsitul fixarii.

3 Controlul programarii libere ,atat la includerea-excluderea in ciclul masinii, cat si in secventa,  al extractoarelor hidraulice pe placa mobila si cea fixa -livrarea standard include extractorul Nr.1 pe placa mobila.

4 Ungere automata punct cu punct: prin intermediul unui circuit special, toate miscarile masinii sunt lubrifiate in mod automat -articulatii, mecanism cu parghii, angrenaje, ghidaje. Aceasta unitate este echipata cu rezervor central, contor programabil de ciclu pentru frecventa ungerii, regulator pentru verificarea duratei ciclului si un semnalizator de avarie.

4. Utilizarea de cilindri aliati nitrurati pentru miscarile masinii ,fixare – injectare.

5. Reglare automata a inaltimii matritei cu ajutorul unui motor hidraulic: acest dispozitiv -reglat printr-un traductor potentiometric pentru a gasi pozitia exacta a inaltimii matritei - opereaza in mod uniform pe toate îmbinarile celor 4 bare de legatura, pentru a regla precis fixarea matritei.

6. Cilindrul de deschidere-fixare este alimentat prin furtunuri de inalta presiune conectate la un distribuitor cu actionare proportionala, proiectat in scopul obtinerii celei mai bune liniaritati a miscarii si franarii progresive.

La cererea Dvs. suntem pregatiti sa va raspundem la intrebari, sa va oferim mai multe informatii despre utilajul nostru si sa va trimitem in adresa dumneavoastra oferta tehnica si comerciala pentru utilajul respectiv.
Din Gura in Gura