Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Conlitmas Export Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pulverizator automat Lubrifond 1
Brand
Lubrifond 1
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descrierea pulverizatorului automat model Lubrifond:
pulverizatorul automat mod. Lubrifond 1 este adecvat asamblarii pe masini din intervalul de la 800 la 2500 t.

Cadrul acestuia este confectionat din aliaj de aluminiu si otel iar componentele sale mecanice sunt complet anticorosive.

Transmisia deplasarii pe verticala se realizeaza prin intermediul unui motor fara perii cuplat la un reductor, utilizând viteza în bucla inchisa si sistemul de pozitionare, cu viteze si valori programabile de la o tastatura portabila.

Deplasarea se face printr-o curea dinţata cu durata lunga de utilizare, cu amortizor de vibratii, astfel incat se permit reversari sigure ai rapide ale miscarii.

Transmisia miacarii orizontale se realizeaza manual, printr-o reglare mecanica. Toate protectiile sunt confectionate din otel inoxidabil.

Dispozitivul programabil de control permite pozitionarea cu precizie zecimala a unui numar de 20 de pozitii diferite de pulverizare, cu posibilitatea stocarii de programe prin port USB.

Integrare completa cu capete de pulverizare de la  firma IROBI, cu amestec liber în functie de cererile matritei, atat in ceea ce priveste numarul de duze detasabile, duze pentru ulei, distributia pentru uscare cu circuit independent si separarea capetelor in diferite zone -un numar maxim de 12 pe partea placii fixe si 12 pe partea placii mobile).

Caracteristici tehnice:

Cursa pe axa verticală- Z - acţionata electric  
cu control al valorii    mm           1000
Viteza de deplasare pe axa verticală Z       m/sec         2,0
Cursa pe axa orizontală- Xacţionata electric
cu control al valorii    mm 580  
Viteza de deplasare pe axa orizontala- X           m/sec           1,5

Cap de pulverizare cu circuit de ungere pe partea placii fixe ai pe partea placii mobile –expansibil-. Fiecare circuit poseda control independent (1 in zona FP si 1 in zona MP), plus inca doua circuite pentru aer cu diferite presiuni pentru suflare si nebulizare.
Versiunea standard a capului de pulverizare consta din 8+8 doze cu posibilitatea dozarii lichidului de ungere.

La cererea Dvs. suntem pregatiti sa va raspundem la intrebari, sa va oferim mai multe informatii despre utilajul nostru si sa va trimitem in adresa dumneavoastra oferta tehnica si comerciala pentru utilajul respectiv.
Din Gura in Gura